Chocolat chip muffins

Afbeelding

Ingrediënten:

  • 250 gram bloem
  • 113 gram fijne suiker
  • 12 gram bakpoeder
  • 1 tl zout
  • 1 M ei
  • 95 ml plantaardige olie
  • 190 ml melk
  • 1 tl vanille extract
  • 130 gram chocolade druppels
  • (optioneel: meelsuiker)

bereiding:

  • Vul een muffinpan met papieren vormpjes.
  • Verwarm je oven voor op 200°C.
  • In een grote zeef je de bloem en bakpoeder door elkaar.
  • In een andere kom klop je het ei, de suiker, zout en het vanille extract schuimig.
  • Voeg nu de olie en de melk toe, en klop tot het goed vermengd is.
  • Voeg de natte en droge ingrediënten en meng lichtjes.
  • dan doe je er met een pottenlikker de chocolade druppels bij.
  • OVERMIX DIT NIET!!
  • Vul je vormpjes voor 2/3 met een ijsschepper.
  • Doe er nog wat gebroken chocolade over en bak ze voor 20-25 minuten.
  • Laat ze 5 min. wat afkoelen en doe er je meelsuiker lichtjes over.
  • SMAKELIJK!

Bron: http://eugeniekitchen.com

Advertenties

2 gedachtes over “Chocolat chip muffins

  1. Pingback: recepten index | Making Really Good Food

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s