Info

Hey!

Ik ben Britt.

Ik ben nu 16 jaar, en op school doe ik Verzorging-Voeding.

Mijn hobby is bakken en koken, maar bakken vind ik nog altijd het leukste van de twee!

Ik maakte deze blog eigenlijk om dingen te kunnen delen met anderen…

En als excuus thuis om te mogen bakken 🙂

because sharing things is fun!!

Ik hoop dat jullie wat aan mijn blog hebben, net zoals ik al veel aan die van jullie heb gehad!

Veel liefs, Britt x

Dit ben ik dus ...

Dit ben ik dus …

26 gedachtes over “Info

  1. Wow !! dit ziet er allemaal enorm lekker uit!
    Ik hou je in het oog ! en zal hier zeker eens iets van uitproberen, eerst kunnen kiezen dat zal want anders zijn! 😉
    Voor de rest wens ik je nog heel veel succes met bakken ! 😉

  2. Dag Britt,
    Leuk dat je langs kwam op mijn blog. Ik heb enkele berichten gepost op mijn blog van één van mijn leerlingen, ook 16 jaar en in de ban van “bakken”. Ik heb daar ook een link gemaakt naar zijn blog, echt de moeite!! Ik ben ook wel benieuwd naar jouw creaties, vanaf nu volg ik ze!
    Groetjes, Katie

    • Hoi Katie,
      gaat het over de blog van baked louie’s? Want die volg ik al een tijdje en vind hem zeer goed!
      Ik heb echt respect voor hem, dankjewel voor het volgen 🙂
      Veel groetjes, Britt

  3. Lieve Britt,
    Wat heb jij een mooie blog zeg !! I love it !!
    Heerlijke & leuke ideeën!! Ga er zeker uitproberen en dan ruilen we wel eens wat receptjes !!
    (wel een heel kleine opmerking: vind ik en niet vindt ik … sorrrryyyyyyy sorrrryyyy (beroepsmisvorming …)
    (tegen de mama zeg ik dan “lezen Annnnnn leeeezeeen !! ) 🙂
    Dikke knuf
    Annemiek
    XXX

  4. Hoi Britt,

    Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog!
    Je recepten zien er allemaal super uit! Jammer genoeg kan ik ze niet zo overnemen omdat ik glutenvrij moet eten (zoals je waarschijnlijk al gezien had, haha!). Maar ik vind het wel inspirerend hier! Misschien kan ik een aantal dingen proberen om te bouwen naar een glutenvrij recept. Heb je misschien ook wat recepten waar geen bloem/zelfrijzend bakmeel etc in gaat?

    Groetjes!

    Elize

      • Leuk! Ik ben benieuwd! 😉 Het makkelijkste vind ik gewoon om iets zonder meel te maken ipv te werken met speciale glutenvrije meelmixen.
        Mocht ik trouwens één van je recepten glutenvrij hebben weten te maken, dan hoor je het wel! 😉

  5. Leuk dat je me volgt, Britt, ook al post ik niet echt recepten. Ik ben niet echt een keukenprinses, maar ik vind koken wel leuk om te doen (vooral als het lukt, hahaha).
    Jij hebt echt een mooi verzorgd blog, en er staan dingen tussen die ik ook wel eens wil gaan maken.
    De opzet van je blog deed me denken aan het blog van Marijke en Ruud: http://krabbegat.wordpress.com Heb je ooit al eens Dudok Appeltaart gemaakt? Dat is heel erg lekker, en zij hebben het recept met foto’s gepost.
    Veel plezier nog met je koken (en school)!
    Elke, Oakville (Canada)

    • Leuk dat een aantal dingen zijn die je aanspreken 🙂
      Ik had die blog nog niet bekeken maar heb net al naar die appeltaart gekeken en die ga ik zeker en vast proberen! groetjes 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s